Autoutilitară căutată în Marea Britanie, descoperită la Nădlac

0
442

O autoutilitară căutată de autorităţile din Marea Britanie a fost depistată de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II.

Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II- Csanadpalota au descoperit o autoutilitară marca Mercedes Benz, model Sprinter 313,  în valoare de 6.000 de Euro, căutată de autorităţile din Marea Britanie.

Azi-noapte, în jurul orei 01.30, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 34 de ani, conducând o autoutilitară marca Mercedes Benz, model Sprinter 313 CDI.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat şi documentele autovehiculului. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Faţă de cele constatate, persoana a declarat că a cumpărat autoutilitara din Marea Britanie, prin intermediul unei firme de finanţare. Bărbatul a precizat că a fost în imposibilitatea de a-şi plăti rata pentru creditul contractat.

Autovehiculul  în valoare de  6.000 de Euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.