Chiar și fără antrenorul Dinu Maghici, plecat cu echipa de copii la Brașov, Frontiera Curtici s-a descurcat de minune în fața So­codorului și e liderul campiona­tului la golaveraj.
Meciul nu a fost tocmai simplu pentru „grăniceri”, care au dat peste o formație nou-promovată arțăgoasă, ce s-a bătut pentru fiecare balon și care le-a și scos gazdelor un om din joc. La 0-0, în minutul 64, Rotar a fost eliminat, dar asta nu a împiedicat „ava­lanșa” din final. În minutul 73, Parlapan a deschis balul cu o rea­lizare frumoasă, mingea atingând și bara înainte de a intra în plasă, după care Morariu (79), Avrămuțiu (87) și Nedea (88) au completat showul. Fostul uist, Remus Avrămuțiu (foto), chiar a reușit golul debutului de sezon, cu un șut de la aproximativ 30 de metri ce s-a dus în vinclul porții adverse.
În lipsa lui Maghici, Pleșca și Avrămuțiu s-au ocupat înainte și în timpul partidei de echipă, cei doi având și atribuții de „secunzi” din acest sezon. Pe bancă s-a mai aflat și președintele clubului. „Socodorul a dat o replică bună, ne-au pus pro­bleme, dar finalul ne-a apar­ținut. Am marcat patru goluri frumoase, iar dacă meciul mai dura 10-15 minute, scorul putea fi și mai mare. Efortul băieților e de apreciat, cu atât mai mult cu cât am marcat toate golurile în inferio­ritate numerică. Ne bucură faptul că am obținut două succese clare în primele eta­pe cu o echipă întinerită, cu o medie de vârstă de 22-23 de ani, însă campionatul de abia acum începe pentru noi. Jucăm cu Pecica, Lipova și Sân­tana, sunt adevărate exa­mene”, a spus Ghiță Tăucea- nu.
Formații:
Curtici: Iacob – Gavriș, Rotar, A. Don, Morariu – Parlapan, Avrămuțiu, Hanc (Crișan), Varga (Să­cui) – Pleșca, Hadăr (Nedea).
Socodor: Virzob – Buia (Bi­barț), Zekany, Gherheș, Noaică (S. Mako) – Șulea (Mariș), Pîslariu (Mariș), Bragea, Maier – Licker, Ardelean.
Arbitri din Ungaria. Observatori AJF: Răzvan Cadar, Ovidiu Coman.

Recomandările redacției