Avansări în grad și întâmpinarea noilor colegi, la IPJ Arad

0
1158

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Arad a avut loc ceremonia de avansare a polițiștilor în gradul profesional următor, înainte de termen. Au fost avansați 8 ofițeri de poliție și 13 agenți de poliție care s-au remarcat în acest an prin rezulate deosebite în activitatea profesională.

În prezența subprefectului Aradului, Olimpia Popa, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Arad, comisar șef de poliție Ioan-Marcu Tamaș a felicitat polițiștii avansați în grad pentru rezultatele obținute.

De asemenea, 21 de absolvenți ai școlilor de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca au intrat în rândurile polițiștilor. Aceștia își vor desfășura activitatea în structurile de investigații criminale și ordine și siguranță publică, la Biroul de Investigații Criminale (2), Secția 1 Vlaicu (2), Biroul de Ordine Publică (2), Secția Rurală 1 Arad (2), câte unul la polițiile orașelor Lipova, Curtici , Chișineu-Criș, Sebiș și Pecica precum și la posturile de poliție Bocsig, Hălmagiu, Buteni, Gurahonț, Șepreuș, Pilu, Mișca, Săvârșin. Noii polițiști își vor începe activitatea la formațiunile unde au fost repartizați, în cadrul ceremoniei festive de azi fiindu-le urat un călduros „Bine ați venit” și succes în cariera aleasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.