petre1Antrenorul viceliderului din C4 a anunțat că echipa sa e gata să lupte pentru primul loc în returul stagiunii. Mama Mia Becicherecul Mic, echipa aflată între Național Sebiș și UTA la jumătatea întrecerii, a avut o ultimă întâlnire pe 2014, la banchetul de sfârșit de an, iar Petre Narcis a subliniat că e partea a doua îi va regăsi pe ai săi montați.
„Pot să afirm fără teamă că la ora actuală am cea mai bună echipă din serie, jucătorii sunt de caracter şi dornici de afirmare. Am demonstrat că putem bate orice echipă, tocmai din acest motiv aşteptăm sponsori ca să ne ajute financiar. Echipa se reuneşte pe 12 ianuarie, iar obiectivul nostru este îndrăzneţ! Promovarea!”, transmite fostul atacant, citat de sporttim.ro.
”Sunt mulţumit de comportarea jucătorilor şi de locul ocupat la sfârşitul turului, iar dacă eram puţin mai atenţi puteam avea 8 puncte avans, dar aşa este în fotbal, cel care domină şi ratează, termină pe locul doi. Regret că am pierdut puncte în finalul meciurilor, chiar pot să menţionez că am avut trei goluri pefect valabile anulate de arbitri, chiar la meciurile încheiate la egalitate. Ce să mai vorbim că nu am primit 4 penalty-uri clare, văzute din cer!”, a adăugat Petre, conform sursei citate.

Recomandările redacției