Aviz pentru realocări de sume la investiții din județ

0
547

Consiliul Județean a dat curs solicitării comunei Secusigiu, de mutare a sumei de 300 mii lei, de la obiectivul „Reabilitare și modernizarea străzilor în localitatea Secusigiu”, la obiectivul „Modernizare și asfaltare străzi în localitățile Satu Mare, Munar, Sânpetru German, comuna Secusigiu, județul Arad”. 

„Suma repartizată inițial, de 300.000 de lei, rămâne aceeași, doar se realocă, de la un obiectiv de investiții în localitatea Secusigiu la un altul în satele Satu Mare, Munar și Sânpetru German suplimentându-se această investiție. Practic, la solicitarea administrației locale, am aprobat mutarea acestor sume. Ținem cont de doleanțele comunităților locale, suntem alături de cetățeni, sprijinim proiectele care le îmbunătățesc nivelul de trai”, a spus Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

De asemenea, tot în ședința de joi, a fost aprobată solicitarea comunei Olari de diminuarea cu suma de 50 mii lei a obiectivului „Modernizare străzi în Comuna Olari, sat Sintea Mică, județul Arad”, și înființarea unui obiectiv nou „Împrejmuire și amenajare alei pietonale la Capela Ortodoxă Olari, județul Arad” în sumă de 50 mii lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.