Avocat din Lipova, reţinut de DNA în timp ce încerca să dea mită

0
173

dnaProcurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au prins în flagrant, zilele trecute, un avocat din Lipova, în timp ce încerca să dea mită unui poliţist şi unui procuror 1000 de euro.

Avocatul Radu Scorobete, consilier local şi preşedintele Organizaţiei PNL Lipova, încerca să scape de închisoare pe un client de-al său, condamnat iniţial cu suspendare pentru conducerea pe drumurile a unui autovehicul fiind în stare de ebrietate.

Clientul avocatului a fost prins pentru a doua oară consumând alcool la volan, ceea ce îi atrăgea, mai mult ca sigur, o condamnare, de data aceasta, însă, cu executare. Pentru a-l scăpa din buclul în care intrase, avocatul a luat legătura cu un poliţist din Lipova, care cerceta speţa, dar şi cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova. Numai că, pe fir, au intrat şi cei de la Direcţia Naţională Anticorupţie iar, în urma flagrantului, avocatul a fost reţinut.

„Ceea ce şti dumneavoastră, ştiu şi eu. Nimic mai mult. Luaţi legătura cu cei mai mari decât mine, dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii”, ne spunea, aseară, magistrat Victor Giura, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.