avramutiuAJF  Arad  l-a desemnat pe Remus Avrămuţiu cel mai bun jucător al anului 2013. Avrămuţiu este component al echipei Frontiera Curtici, o echipă care a creat multe probleme pretendentelor la promovare.
În vârstă de 21 de ani, Remus  este un mijlocaş de creaţie, una dintre „piesele“ indispensabile din angrenajul lui Gigi Cameniţă.
„Mă bucur foarte mult pentru aprecierea celor care au alcătuit acest clasament, dar meritul nu este doar al meu ci şi al antrenorului, al preşedintelui Mihai Sârbuţ, dar mai ales al colegilor  de echipă. Fără ei nu aş fi reuşit nimic”, ne-a spus Remus.
Avrămuţiu este un produs sută la sută  al fotbalului curticean, el fiind introdus de către Gigi Cameniţă în prima echipă în anul competiţional 2009-2010 la un meci  împotriva echipei Aqua Vest. De atunci  a mai jucat sub comanda antrenorilor Mihai Sîrbuţ şi Radu Anca.
„Modelul meu ca fotbalist este căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard şi visez ca intr-o zi să puteţi scrie despre mine şi ca jucător la o echipă superioară. Va fi o bucurie mai mare ca cea de astăzi”  ne-a mai mărturisit fotbalistul de 21 de ani.
Ioan Hamza

Recomandările redacției