Ax utist pentru Olimpia: Neagu, Laso și Apostu vor juca la Satu Mare

0
157

neaguapostu1O parte din echipa UTA-ei SA se va reface la Olimpia Satu Mare. Conducătorii grupării „galben-albastre” s-au mișcat repede și și-au asigurat serviciile a trei dintre „piesele” de bază ale „textiliștilor” în regiunea recent încheiată. Fundașul George Neagu, mijlocașul Maximiliano Laso și atacantul Bogdan Apostu vor crește calitatea echipei lui Tiberiu Csik pentru o posibilă tentativă de promovare în Liga 1.
„Chiar dacă încă nu am semnat actele, în proporție de 90% voi opta pentru Olimpia. Am avut ofertă și de la Clinceni, dar mi se pare mai serios proiectul sătmărenilor”, ne-a mărturisit Neagu. Fostul căpitan al „alb-roșiilor” nu renunță la ideea de a-și recupera măcar o parte din res­- tanțele financiare de la UTA. „Eu am mai luat bani și din perioada în care clubul nu era în insolvență. Pe lângă forurile federale, s-ar putea să mă adre- sez și instanței civile”, spune fotbalistul de bandă stângă, care pe lângă cele șapte salarii res­tante din acest campionat mai are de încasat aproximativ de 11 mii de euro din stagiunea 2012-2013.
Fiindcă, din câte se pare, Adrian Falub nu-l dorește în Liga 1, la Târgu Mureș, Maximiliano Laso a acceptat și el oferta Olimpiei. Argentinianul a semnat contractul prin e-mail și se va prezenta la programul echipei la mijlocul lunii iulie. Tehnicul mijlocaș se va reîntâlni cu Apostu, care și-a dat și el acordul verbal pentru gruparea sătmăreană și Cornel Ene, tânărul fotbalist care a jucat în Calea Aurel Vlaicu până în vara trecută, devenit între timp senator de drept la formația fanion a orașului natal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.