Bacalaureatul continuă cu probele de comunicare și competențe digitale

0
230

La început de săptămână, candidații la Bacalaureat, sesiunea august – septembrie sunt așteptați să susțină o nouă probă. Bacalaureatul continuă pe 28 august, cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, probele orale ale examenului fiind începute din 25 august.
Mai departe, între 29-30 august, tinerii vor susține proba de evaluarea a competenţelor digitale, iar în 30 – 31 august, li se vor verifica competenţe lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. De reamintit că, pe 22 și 23 august s-au desfășurat proba la Limba și literatura maternă, respectiv cea la disciplina obligatorie a profilului. La prima dintre acestea, doar un candidat arădean din cei 11 înscriși a ales să nu se prezinte la examen.
Ironic, proba obligatorie, pentru care au fost înscriși 149 de candidați nu a suscitat interes. Candidații au considerat că această probă nu este obligatorie și nu s-au prezentat. Pe 24 august s-a desfășurat proba la alegere. Rezultatele la Bacalaureat vor fi afișate pe data de 1 septembrie.
(S.S)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.