Aerostar Bacău a rămas sub linie și după etapa cu numărul 35 în Liga a II-a, iar distanța de primul loc ce ar asigura salvarea de la retro­gradare a crescut la 4 puncte. Moldovenii au profitat de repriza slabă făcută de „roș-albi”, dar nu au știut să conserve avantajul luat prin reușita lui Vraciu.
La conferința de presă de după meci s-a prezentat team-managerul echipei, care și-a scuzat antrenorul: „Nu se simte prea bine”. Apoi, Gabriel Voicu a vorbit despre desfășurarea partidei cu UTA, dar și despre speranțele de salvare, care, cel puțin pentru el, rămân vii. „Am controlat prima repriză, dar facem aceleași greșeli mereu. Și la Chindia am pățit la fel, cu Farul, de asemenea, din păcate nici aici nu ne-am descurcat mai bine. Nu am gestionat începutul reprizei a doua, gazdele au avut avânt și au pus presiune mare și, astfel, au întors rezultatul. Situația noastră era complicată și înaintea acestui meci, e și acum, dar nu vom ceda. Sunt trei meciuri pe care le vom trata la victorie și suntem datori să ne îndeplinim obiectivul, nu credem că este nimic pierdut”, a punctat „oficialul” echipei din orașul lui Bacovia.
Întrebat de ce a fost apostrofat de spectatorii arădeni din zona băncii de rezerve, Voicu a adăugat: „Am contestat un offside ridicat la Pop, care, din punctul nostru de vedere nu trebuia acordat. Dar, oricum, din minutul 1 am fost înjurat cum nu am fost înjura niciunde în România. Le-am cerut spectatorilor doar să ne lase în pace, nu am crezut că suporterii arădeni pot avea un asemenea comportament”.
Clinceni și Balotești (pe teren propriu) și Snagov (în deplasare) sunt echipele pe care băcăuanii le vor mai întâlni până la finele acestei stagiuni de ligă secundă.

Recomandările redacției