Daco-Getica a plecat cu un punct de la Arad, după un meci în care arădenii au ratat destul de mult, dar și bucureștenii puteau da lovitura la ocazia din final a lui Georgescu, care a lovit bara transversală.
Marius Baciu a vorbit despre un rezultat just, dar nu înainte de a ura „La mulți ani, românilor de 1 Decembrie!” și a reminti faptul că Imnul de Stat răsună la fiecare dintre partidele echipei sale de pe arena din Colentina. „Ținând cont de frigul de afară, a fost un meci destul de frumos. Echilibrat, cu ocazii de ambele părți, cred că prima repriză a fost a noastră, UTA ne-a surprins doar de câteva ori pe contraatac, preferând mingea a doua. În partea a doua, partida
s-a echilibrat, am luat gol, normal că ne-a fost frică să nu pierdem pentru că am pățit-o și la Brăila. Dar, îmi felicit jucătorii pentru că e destul de complicat să joci la sub zero grade și am terminat meciul în atac. Cred că jocul ambelor echipe s-a ridicat la un nivel bun. Noi încercăm să ne bucurăm de fotbal, mă bucur că am debutat un copil de la noi din curte, am terminat meciul cu mai mulți jucători din Academia noastră. Consider rezultatul just, echi­tabil, până la urmă am plecat cu un punct de la UTA, o echipă care și-a arătat intențiile de a promova în vară. Până la urmă, am luat 4 puncte din 6 posibile în fața arădenilor”, a precizat antre­norul „geto-dacilor” la finalul disputei de la Arad.
Dacă la UTA au lipsit Miculescu, Enescu și Manea, pentru Daco-Getica a contat mult absența lui Adrian Voicu, golgheterul ligii secunde, pe care Ionuț Popa a anunțat că îl dorește la UTA. „Cred că s-ar fi jucat altfel cu Voicu pe teren. Lui nu îi trebuie multe ocazii să înscrie, e un jucător peste nivelul Ligii a II-a. Dacă Ionuț Popa îl vrea, trebuie să îl și poată lua. Dacă primește ofertă din Liga I, stăm de vorbă, din Liga a II-a nu are nici un farmec pentru el. Chiar dacă s-ar transfera la o echipă din vârful clasamentului, nu văd cum ar face un pas înainte. Eu îl știu încă din Liga a III-a, este un jucător cu un potențial extraordinar” și-a caracterizat Baciu golgheterul, de altfel și cel mai bun marcator din eșalonul secund.

Recomandările redacției