sicadumDe duminică, echipa fanioon a Aradului l-a primit în sânul ei pe unul dintre fiii lui Ilie Dumitrescu. Sică, băiatul de 19 ani al fostului internațional dorește să-l convingă pe Adrian Falub că merită un loc în lotul UTA-ei. Mijlocaș de bandă stângă, Dumitrescu jr. a sosit la Arad la propunerea impresarei Anei Mariei Reghecampf, cea care s-a oferit să ajute gruparea „textilistă” cu fotbaliști după ce a aflat de implicarea lui Adrian Marțian în Calea Aurel Vlaicu. „Încă nu am apucat să-l văd la joc, nu-mi dau seama ce poate. Ar fi bine să aibă cât mai multe din ca­litățile tatălui său”, ne-a spus antrenorul „alb-roșiilor” despre fotba­listul care a crescut la Viitorul Cons­tanța și a mai trecut apoi pe la Sportul Studențesc și FC Snagov.
Până la urmă, descinderea lui Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti în Corsica a dat roade, în sensul că marți ar trebui să ajungă la UTA un portar de 23 de ani, care a evoluat în campionatele Franței (Marseille, Bastia), Portugaliei (Portimonense) și Greciei (Larissa). Este vorba despre Jules Stéphane Goda, un goalkeeper de origine cameruneză de 1,90 metri. Deocamdată, în lot se mai află Matijas și Amadio, dar, probabil, unul dintre ei va pleca dacă Goda confirmă așteptările.
Totodată, „alb-roșii” mai negociază cu un mijlocaș central experimentat, care ar putea sosi în „alb-roșu” chiar înaintea meciului cu ACS Poli Timișoara. Pentru această dispută, programată pe 8 martie, de la ora 18, clubul UTA a pus deja în vânzare biletele de acces în stadion. Programul de comercializare al acestora este: de marți, 5 martie, până joi 7 martie între orele 10 și 16, perioadă în care se vor vinde la secretariatul clubului, iar în ziua meciului – vineri, între orele 10 și 17 la casa de bilete din fața stadionului Francisc Neuman. Prețul tichetelor este următorul: la tribuna I – 15 lei, – la tribuna a II a, sectorul J – 15 lei, la tribuna a II a – 12 lei, la peluza – 6 lei.

Recomandările redacției