Băieţii CSM-ului au prins podiumul seriei, în liga secundă de tenis de masă

0
185

Adaugă articol

Primii care au revenit, post-pandemie, în competiţiile naţionale pe echipe la tenis de masă au fost băieţii. În Sala Sporturilor de la Izvorani, din incinta Complexului Olimpic Român „Sydney 2000”, s-au disputat turneele retur din Diviziile B şi A masculin. În Divizia A (liga secundă), seria I, echipa CSM-ului arădean – în formula Patriciu Muntean, Radu Muntean şi Bogdan Roman (din lot mai face parte Walter Berg) – a contabilizat patru victorii, 3-0 cu CSM Cluj şi Farul Constanţa, 3-1 cu CS Tenis Club Deja şi Voinţa Câmpulung II şi două înfrângeri, 1-3 cu CS Sepsi Sfântu Gheorghe şi CS Politehnica Cluj-Napoca. În urma acestui bilanţ, arădenii au prins podiumul returului. Cu un total de 19 puncte, nouă acumulate la turneul tur, din toamna anului trecut şi alte zece la turneul retur de la Izvorani, CSM Arad a încheiat actuala stagiune pe locul 3, în spatele celor de la Sepsi şi Poli Cluj.
De luni şi până miercuri intră în competiţie, tot la Izvorani, fetele din liga secundă, cu CSM Arad la start. Lotul este format din Andreea Fistyulof, Andreea Craiu şi Mădălina Orban, plus o noutate pentru acest an, moldoveanca de 17 ani, Diana Gurschi. După turneul tur, fetele lui Cristi Dodean ocupă locul 3, cu un bilanţ de cinci victorii şi două înfrângeri. Apoi, de joi până duminică, 10-13 septembrie, este programat turneul retur al Superligii feminine şi masculine.
La fete, CSM-ul arădean ocupă după turneul tur locul 6, cu un bilanţ de două victorii şi cinci înfrângeri. Cu un lot mult întinerit faţă de anii trecuţi, format din Adela Strună, Irina Rus și Ana Barbu, arădencele au ca obiectiv salvarea de la retrogradare şi vor evolua, la Izvorani, împotriva următoarelor echipe: CSM Moinești, CSA Steaua, Politehnica Iași, CSM Bistrița, ACS Dumbrăvița, CSM Slatina şi Farul Constanța, conform CSM Arad.
Adaugă articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.