Băieții de la WOPAR, în plină pregătire pentru noul sezon

0
395

woparWest Olympia Phoenix a disputat primul amical al verii, la Bekes, cu echipa locală. Arădenii spun că n-a contat rezultatul, diferențele fiind clare în favoarea maghiarilor, dar scopul a fost atins. „A fost o mişcare foarte bună. Nu ne legăm de rezultat, pentru că noi suntem la începutul pregătirilor, pe când echipa din Bekes a efectuat şi un cantonament. A fost însă o atmosferă plăcută şi o experienţă utilă”, a explicat Alexandru Pteancu, preşedinte WOPAR.
Echipa arădeană se pregăteşte pentru un nou sezon în liga secundă. Din câte se pare în campionatul viitor arădenii ar putea întâlni echipe din zona de vest a ţării, mai cu seamă că formaţiile de primă ligă au obligaţia de forma un satelit, fie unul de Under 23, fie unul de ligă secundă. Revenind la WOPAR, pregătirile se desfăşoară pe plan local, iar în 7-8 septembrie elevii profesorilor George Mandache şi Alexandru Pteancu vor participa la ediţia a II-a a „Cupei Prietenia”, la Bekes, alături de gruparea locală, cea din Hodmezovasarhely şi încă o echipă din Ungaria.
De asemenea pe adresa clubului a venit şi o invitaţie la un turneu la Debrecen. „Începe lumea să ne cunoască şi să aprecieze proiectul nostru”, crede Sandu Pteancu.
În altă ordine de idei, la finalul acestei luni va avea loc ediţia a doua a WOPAR – Streetball Challenge. 25 august este data limită de de înscriere, vârsta între 14-18 ani, categoriile băieţi, fete, mixt şi seniori peste 18 ani. Persoane de contact: Sandu Pteancu 0747907242 şi Bogdan Betea 0723806826.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.