Băieții „răi” îndeamnă arădenii la vaccin (foto+video)

0
418

Sute de rockeri au invadat în aceste momente centrul orașului într-un marș simbolic, care să-i convingă pe arădeni să se vaccineze împotriva Covid-19. 

Băieții „răi” au venit într-un număr mare pentru a susține și a promova vaccinarea în masă. Acum, aceștia se află într-un tur al municipiului, cu motocicletele.

Arădenii au venit care mai de care: cu plete, cu motocicletele personale, cu mașinile, dar și cu voia bună și cu speranța de a informa și de a încuraja cât mai mulți cetățeni să participe la campania de vaccinare.

În urma turului Aradului pe motociclete, rockerii noștri vor merge să se vaccineze la drive-through-ul de la Real, Jumbo. Este o inițiativă demnă de urmat și un semn că Aradul se mobilizează și devine din ce în ce mai conștiincios.

Evenimentul nu este primul de acest fel. În județul nostru, acum o săptămână, a mai avut loc o acțiune de promovare a vaccinării împotriva Covid-19, în localitățile din zona Munților Apuseni, mai precis, în Hălmăgel și Hălmăgiu. Conform directorului DSP Arad, Horea Timiș, un alt ONG, aflat și el în colaborare cu DSP, a făcut un drum cu mașinile personale pentru a trece în zonele greu accesibile și pentru a promova vaccinarea. Aceștia au informat și încurajat localnicii din județ să se vaccineze. 

„DSP Arad este deschis la orice proiect și colaborează cu toate ONG-urile pentru promovarea vaccinării”, ne-a spus Horea Timiș. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.