Bak și-a pierdut locul la Ineu, dar: „Aș fi regretat mai mult dacă nu-mi încercam șansa la Bekescsaba”

0
399

bakTitularul postului de goalkeeper la CS Ineu în turul campionatului a aflat că nu mai face parte din planurile staffului tehnic după ce a ales să demareze mai repede pregătirile în tricoul altei echipe. Krisztian Bak a susținut probe la Elore Bekescsaba, spre dezamăgirea „oficialilor” zărăndani care susțin că fotbalistul nu a avut acordul lor.
„Lucrurile nu stau chiar așa cum s-a scris în presă. Înainte de a pleca în Ungaria, am discutat la telefon cu președintele Adrian Palade și i-am trimis un mesaj finanțatorului Rolland Szabo. E adevărat, inițial, domnul Palade mi-a spus să nu mă duc, dar apoi a spus că așteaptă o ofertă oficială din partea clubului ma­ghiar. Din câte știu, s-a trimis un e-mail pe adresa oficială a clubului CS Ineu, pentru ca apoi să aflu din presă că nu se mai contează pe mine și la echipă a ajuns un alt portar. Nici la Be­kescsaba nu am rămas, fiindcă ei nu agreau împrumutul, iar des­pre o sumă de transfer nu se punea problema”, a precizat fostul număr 1 al zărăndanilor.
Întrebat dacă nu regretă cele întâmplate, mai ales că la Ineu avea garantat postul de titular, Bak a adăugat: „Nici vorbă, mi-ar fi pă­rut rău dacă nu mi-aș fi încercat șansa. Elore este pe primul loc în liga a doua maghiară, căutau un portar și eram convins că pot face față. În plus de asta, având dublă cetățenie, română și ma­ghiară, nu aveam statut de jucător străin”.
Până la urmă, Bak va juca la  Curtici, unde îl va avea antrenor pe Dan Țapoș. Fotbalistul va juca sub formă de împrumut la divizionara a patra până vară, după care: „Nu știu ce o să fac, dar la Ineu nu cred că mă voi mai întoarce la felul cum s-a comportat antre­norul Sculici cu mine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.