bakChiar dacă a încasat două goluri, portarul Ineului a avut o evoluție lău­dabilă contra Sebișului. Krisztian Bak a fost, practic, cel mai bun elev al lui Cristian Sculici și asta chiar dacă încă nu este refăcut 100% din punct de vedere medical. „Încă resimt operația de menisc. Aproape la fiecare antrenament mi se umflă genunchiul, îmi pun mereu gheață pe el, iar doctorul mi-a spus că cel puțin 6 luni nu o să mă refac complet dacă forțez acum. Dar îmi doresc mult să-mi ajut echipa și trag de mine. Mi-a fost destul de greu să reintru în ritm după câteva săptămâni de pauză, cele mai importante din perioada precompetițională, însă din punct de vedere sportiv cresc de la săptămână la săptămână”, ne-a mărturisit goal-keeperul de 26 de ani.
Spre deosebire de meciul de la Târgu Jiu, unde a avut partea sa de vină cel puțin la două dintre cele patru goluri ale oltenilor, Bak nu a avut ce face la reușitele de excepție ale lui Lazea și Bozian. „Chiar dacă am luat două semi eurogoluri, ca portar nu poți să fi mulțumit de prestația ta. Într-adevăr, au fost și parade bune din partea mea și chiar dacă pe plan defensiv am rezistat cât de cât, în atac am stat mai rău. Ei au marcat, noi nu și am pierdut meciul”, a adugat numărul unu ineuan.
Bak a recunoscut că se aștepta la o stagiune de tranziție, în care rolul portarilor e unul important în economia rezultatelor. „Știam că va fi o campanie destul de grea, iar începutul de campionat a demonstrat asta. S-au comis foarte multe greșeli, care odată cu trecerea etapelor s-au împuținat și arătăm din ce în ce mai bine. Chiar dacă am pierdut și cu Sebișului, jocul nostru este în creștere. Acum sperăm să adunăm puncte mai ales în compania echipelor cu care ne vom bate pentru menținerea în Liga a III-a. Până la urmă, eu zic că ne vom îndeplini obiectivul, iar la anul să tragem la primele locuri”, mai crede portarul.

Recomandările redacției