Balastiera de la Horia care aparține Companiei Inteco Holding, furnizoarea unor produse de calitate superioară

0
1010

Firma Inteco Holding este una dintre cele mai cunoscute din Arad și nu numai, aceasta având lucrări finalizate chiar și peste hotare. Fiecare lucrare pe care aceștia au dus-o la bun sfârșit reflectă profesionalismul de care dau dovadă toți membrii firmei, dar mai ales de dorința omului de afaceri Ovidiu Palcu pentru atingerea perfecțiunii. Chiar de aceea, firma a făcut în cursul anului trecut o achiziție foarte importantă care îi ajută să aibă materiale de cea mai bună calitate. Este vorba despre balastiera de la Horia unde muncitorii lucrează încă din prima zi la capacitate maximă. În anul 2019, prin achi­ziționarea unei balastiere în perimetrul localității Horia, firma a devenit furnizor de agregate de balastieră destinate construcției de drumuri, platforme, edificii rezidențiale și industriale, iar prin achizi­ționarea în anul 2018 a unei cariere de pia­tră din arealul localității Lipova, aceasta a reușit astfel să furnizeze o serie de agregate din materiale nelegate sau legate hidraulic precum și agregate pentru anrocamente, destinate construcțiilor civile și industriale la cele mai înalte standarde, lucru dovedit și în acreditările din certificatele de calitate pe care le deține firma.
SC. Balastiera Horia SRL, cea mai eficientă balastieră din județul Arad, a fost cumpărată de către omul de afaceri Ovidiu Palcu, patronul Companiei INTECO HOLDING. Balastiera, aflată la doar câțiva kilometri de municipiu, fiind și cea mai apropiată de Arad, deține o capacitate foarte mare de producție.
Agregatele care se produc la Balastiera Horia sunt următoarele: Sort 0-4 (nisip până la 4 milimetri), Sort 4-8, Sort 8-16, Sort 16-22,4, Balast 0-63 milimetri și refuz de ciur. Produsele obținute aici sunt de o calitate superioară, acest lucru fiind certificat de către cel mai înalt sistem de ierarhizare a calității agregatelor: 2+; ISO 9001; ISO 14.001:2015 și 9001-2015. Mai mult de atât, agregatele obținute aici fiind distribuite în întreg județul Arad, dar și în județul Timiș. De asemenea, având în vedere calitatea superioară a agregatelor, Balastiera din apropierea Aradului prezintă un interes uriaș pentru firmele din Ungaria care încarcă zilnic marfă de aici. Mai mult de atât, agregatele obținute aici se dau spre vânzare stațiilor de beton, stațiilor de asfalt, construcții civile de drumuri sau pur și simplu în construcții de imobile. De asemenea, în ciuda faptului că cei ce fac concurență firmei Inteco Holding ar vrea să găsească probleme și să reușească să provoace pagube pe orice cale, din nefericire pentru aceștia, exploatarea se face res­pectând toate normele prevăzute de lege.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.