Balauru este pregătit să apere poarta UTA-ei în Cupă

0
238

Dragoș Balauru, unul dintre portarii de bază al UTA-ei are șanse mari să prindă postul de titular în meciul dintre UTA și ACSO Filiași din 16-imile Cupei României. Joi, arădenii vor avea primul meci din noul sezon al Cupei României contra ocupanta locului 5 în Seria a 6-a a Ligii a III-a, Filiași.

Tot timpul au fost capcane aceste meciuri, «surprize de Cupă» le numesc eu. Multe echipe favorite aleg să nu joace cu majoritatea titularilor, preferă să odihnească niște jucători, iar de aici pot apărea surprizele. Întâlnești echipe motivate, jucători care vor să arate ceva, meciul fiind televizat, iar de aici se nasc și surprizele. Dar, anul acesta s-a demonstrat că avem un lot complet și o bancă mult mai puternică. Așa-zisul nostru secret este munca. De fapt nu este nici un secret, sunt lucruri normale, lucruri care se fac corect la o echipă. Iar când respecți aceste lucruri în fotbal și le faci cum trebuie, ajungi să te bați acolo sus. S-a demonstrat acest lucru când jucătorii de pe bancă au intrat foarte bine şi au schimbat rezultate. Am încredere în colegii mei și în mine, întâlnim o echipă de Liga a III-a, pe care, cu tot respectul, trebuie să o batem”, a afirmat Balauru, în conferința de presă de dinaintea partidei cu Filiași.

Portarul venit de la Gloria Buzău are deja în palmares o Cupă a României în 2017, alături de Voluntari, cu care a câștigat și Supercupa în același an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.