Bălgrădean s-a întors la Arad după mai bine de 10 ani, dar nu a uitat echipa de la care a plecat

0
144

Cristian Bălgrădean s-a întors la Arad după mai bine de 10 ani. Acesta a reușit să apere poarta CFR-ului în fața fostei echipe pe noul „Francisc Neuman”.

E un sentiment plăcut să mă întorc la Arad. Am amintiri frumoase de aici și tot timpul voi veni cu drag la Arad. Mai am prieteni la Arad și la UTA, Melinte, Neluț Roșu, Hora, bineînțeles că țin legătura și cu George (n.r. – Țucudean, cu care a fost). Îi datorez multe lui Dan Țapoș, fostul meu antrenor de portari de la Arad. Dânsul m-a pregătit foarte bine timp de un an de zile și, bineînțeles, UTA are un loc aparte în inima mea. Am amintiri și de pe vechiul stadion, această arenă nouă e minunată, dar gazonul a fost rău, din punctul meu de vedere”, susține Cristian Bălgrădean, conform Prosport.

Cu toate că la meciul cu UTA, Bălgrădean nu a avut de scos foarte multe șuturi acesta i-a dat destulă siguranță fostei sale echipe.

Nu cred că UTA va avea probleme cu retrogradarea, astăzi(n.r. în ziua meciului) au arătat că se pot bate pentru un loc de play-off.”, a mai punctat portarul celor dela CFR Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.