Balint a explicat modul prin care UTA s-a impus la Pitești

0
281

Antrenorul echipei arădene, Laszlo Balint a explicat la finalul partidei dintre UTA și FC Argeș care a fost modul prin care elevii săi au obținut victoria. Acesta a fost mulțumit de jocul pe care l-au făcut elevii săi, deși a ținut să transmită că începutul meciului nu a fost cum și-ar fi dorit el.

A fost un meci intens, dar ne așteptam. Eu cred că am făcut un meci bun din toate punctele de vedere. Am început timorat meciul, dar am reacționat, am marcat destul de repede și am avut alte oportunități bune de a marca golul doi.

E bine că am închis jocul și am obținut o victorie pe terenul unei echipe bune. Noi am venit aici să câștigăm, am făcut asta într-un mod inteligent. Știam armele celor de la FC Argeș și cred că i-am blocat destul de bine.

Nu e euforie, e doar o victorie importantă de care aveam nevoie. A fost frustrant că n-am reușit să câștigăm și în prima etapă (n.r. 0-0 cu Farul)”, a declarat Laszlo Balint.

Antrenorul UTA-ei a vorbit și despre demiterea lui Marinos Ouzounidis, deja fostul antrenor al Universității Craiova.

Nu e plăcut să aud că alți antrenori sunt demiși, mai ales așa repede, la începutul campionatului. Eu mă bucur că aici, la Arad, există încredere, sper să se vadă asta și în rezultatele viitoare”, a transmis Laszlo Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.