Balint a făcut ultimele pregătiri pentru deplasarea de la Botoșani

0
385

Antrenorul principal al celor de la UTA a făcut ultimele pregătiri pentru deplasarea de vineri seara de la Botoșani. Cu toate că utiștii au pierdut un antrenament, tehnicianul susține că a reușit să își pregătească elevii așa încât să se întoarcă cu toate cele trei puncte la Arad.

Aștept o deplasare dificilă din toate punctele de vedere în primul rând este o deplasare lungă și destul de complicată. În al doilea rând mergem la o echipă cu pretenții justificate pentru play-off, o echipă care a început foarte bine sezonul. Au reușit să adune puncte împotriva unor pretendente la câștigarea campionatului. Eu cred că noi suntem pregătiți pentru acest meci, i-am văzut pe băieți motivați. Chiar dacă timpul necesar pregătirii acestui joc nu este neapărat suficient în sensul în care am pierdut un antrenament în urma acestei deplasări, cred eu că am punctat tot ce trebuie punctat, în așa fel încât să mergem cu încredere că putem să aducem toate punctele la Arad”, a declarat antrenorul principal al celor de la UTA, Laszlo Balint.

În ciuda remizei cu FCSB, utiștii au trecut repede peste moment și s-au pregătit pentru meciul cu Botoșani. Balint și-a propus să rămână cel puțin în jumătatea clasamentului dacă nu în zona de play-off, cu toate că până acum UTA are o singură victorie.

Motivația trebuie să rămână la fel pentru că ne dorim foarte mult să câștigăm la Botoșani și să rămânem acolo în zona play-off-ului sau măcar în prima jumătate a clasamentului. Pentru asta este clar că avem nevoie de o victorie, nu ne ajută nici măcar nici măcar un egal, dar până la urmă trebuie să fim conștienți de dificultatea meciului. Botoșani este o echipă puternică, trebuie să fim foarte inteligenți în abordarea meciului și modul în care vom gestiona fiecare situație joc mai ales momentele psihologice. De foarte multe ori aceste momente psihologice care apar de-a lungul unui joc trebuie controlate. Sper să avem abilitatea necesară să facem în așa fel încât să îndreptăm aceste momente”, adăugat Laszlo Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.