Balint a schimbat strategia pentru transferurile din această vară

0
208

Antrenorul principal al echipei arădene UTA, a schimbat strategia de transferuri pentru această vară. Astfel că în această vară au sosit mai mulți jucători străini după ce clubul din Arad s-a despărțit de 11 jucători la finalul sezonului.

La începutul primului nostru sezon în Liga 1, vara trecută, eram efectiv disperat să aducem cât mai mulți români. A fost și o vară ciudată, cu foarte puțin timp la dispoziție pentru a pregăti sezonul, și am avut creionată acea strategie de a aduce jucători români familiarizați cu ce înseamnă Liga 1, care să se încadreze foarte repede și în acel spirit de grup pe care mi-l doream în vestiar.

Acum am schimbat un pic strategia pentru că eu consider că din punct de vedere calitativ am adus un foarte mare plus în această vară, raportat la posibilitățile noastre financiare. Raportul calitate-preț este unul foarte bun pentru ce am reușit ca transferuri în această vară. Trebuie să ținem cont de plafoane și limite”, a declarat Laszlo Balint la prezentarea lui Ubbink.

Balint își dorește în mod special concurență pe posturi, iar tricoul de titular îl vor primi numai cei care demonstrează că îl merită.

Sezonul trecut am avut momente și situații în care aș fi vrut să am mai multe soluții, cel puțin din punct de vedere valoric. De aia am muncit foarte mult în această vară împreună cu Bogdan (Apostu) ca să identificăm cele mai bune soluții pe posturile pe care ni le doream îmbunătățite. Vreau concurență.

Au sosit jucători de calitate, care vin cu o atitudine foarte bună. Sper să reglăm foarte repede toate aspectele care țin de integrarea jucătorilor în ceea ce-mi doresc eu din punct de vedere tactic și să începem bine sezonul pentru că este un aspect foarte important”, a adăugat Balint.

Iată transferurile efectuate de UTA în această perioadă începută la 15 iunie: Baravykas (Kukesi), Batha (Tirana), Mar (Mioveni), Passaglia (Poli Iași), Vukcevici (Podgorica), Ubbink (Podbeskidzie), T. Călin (Ripensia), Vinko Medjimorec, (FK Qabala).

La finalul sezonului precedent, UTA s-a despărțit de nu mai puțin de 11 jucători: Alexandru Albu, Valentin Buhăcianu, Cristian Melinte, Andrei Peteleu, Adrian Petre, Simo Rompoulakou, Neluț Roșu, Ciprian Rus, Denis Rusu, Dragoș Tescan, Albert Voinea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.