Balint: „Am avut răbdare, luciditate și mai ales acel spirit pe care l-am tot arătat în special acasă”

0
312

Ca și în precedentele confruntări stagionale de pe teren propriu, Laszlo Balint și elevii săi au cules aplauzele miilor de arădeni de pe „Motorul” după succesul cu 3-0 cu Ripensia. Fanii sunt tot mai încrezători în șansele de promovare ale favoriților. „Nu pot decât să fiu mulțumit după această victorie, una extrem de importantă. Am spus-o și înainte de meci că pentru noi această întâlnire cu Ripensia este un adevărat examen, fiindcă am avut în față o echipă foarte organizată, foarte disciplinată. A trebuit să avem răbdare și luciditate, iar pe lângă asta și acel spirit pe care l-am tot arătat și pe care mi l-am dorit și de această dată la nivelul celorlalte partide în fața propriilor noștri fani. Le mulțumim acestora pentru că, din nou, au făcut o atmosferă extraordinară și este mai mult decât o adevărată plăcere, este o adevărată onoare pentru noi să jucăm în fața acestor oameni mi­nunați. Știm că și cum arată echipa, dar și rezultatele pe care le obținem atrag oamenii către către noi, către stadion, e foarte important că jucăm acasă în fața unui stadion plin. Publicul creează mereu atmosferă, cântă, ne sprijină, ne încurajează și băieții cred că deja se gândesc la următorul meci pe care trebuie să îl jucăm acasă. S-a făcut această cone­xiune între între echipă și fani, este această energie pozitivă degajată la toate meciurile de pe teren propriu pro­pice performanței”, a spus Laszlo Balint la puține minute de la încheierea disputei cu „Ripi”.

Chiar și la 3-0, „principalul” arădenilor a avut și mici motive de nemulțumire. „E adevărat că am avut și momente în care am suferit un pic, aici este și nemulțumirea mea pentru că aceste momente au venit în urma unor faze discutate, analizate. Știam că trebuie să fim foarte responsabili în momentul în care avem posesia, avem atac pozițional în treimea medie, pentru că orice minge pierdută acolo, în special în zonele centrale, reprezintă un pericol pentru noi. Și asta pentru că Ripensia interpretează foarte bine momentul de tranziție pozitivă. Una peste alta, cred că este o victorie meritată, o victorie care nu poate fi contestată de nimeni. Felicitări băieților și o să încercăm să rămânem conectați la ceea ce avem de făcut în perioada imediat următoare”, a adăugat fostul fundaș.
UTA a strâns 47 de puncte după 23 de etape în Liga a II-a și va ajunge la cota 50 după ce o bate și pe Snagov la „masa verde”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.