Balint apelează la Deta, după ce Gavrilă a fost declarat liber de contractul cu UTA

0
359

Utiștii au bifat, aseară, cel de-al treilea antrenament sub comanda lui Laszlo Balint și a colaboratorilor săi. Dacă la reunirea de marți au fost prezenți 22 de fotbaliști, în fiecare zi s-a mai adăugat unul. Miercuri și-a reluat pregătirea și portarul de 17 ani, Paul Opric, pentru ca de ieri să se alăture lotului utist și Rareș Deta.
Fotbalistul născut în anul 2000 vine după un sezon reușit în Liga a III-a, la Gloria Lunca Teuz Cermei, unde a jucat în special în banda stângă. La unele partide, Radu Anca l-a utilizat chiar în linia de fund, iar intenția lui Balint pare aceeași. Cu atât mai mult cu cât Ionuț Gavrilă a fost declarat liber de contract de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor pentru că nu și-a primit la timp drepturile financiare din partea conducerii utiste.
Altfel, achiziția ce urmează a fi făcută la capitolul mijlocași ofensivi va fi îndelung cântărită de utiști. „Lotul e aproape complet, cine va mai veni, unul, maxim doi jucători, trebuie să aducă un plus clar. Așadar, cântărim bine variantele avute la dispoziție, nu ne grăbim, căci nu vrem să luăm jucători doar pentru a fi la număr”, a afirmat Balint.
Utiștii vor mai efectua o ședință de pregătire și astăzi, la ora 11, aceeași la care sâmbătă vor disputa, la Sânnicolau Mic, primul test al verii cu CS Ineu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.