Balint are contractul prelungit până în 2022

0
243

UTA va continua în Liga I, asta după victoria cu Gaz Metan care a asigurat continuitatea matematică, iar oficialii clubului UTA au oficializat și continuitatea lui Laszlo Balint în următorul sezon.

Impresarul Bogdan Apostu consideră că reușita lui Balint alături de UTA nu este una de neglijat având în vedere poziția echipei când Balint a ajuns la club.

Din postura mea de agent de jucători, am avut încredere în băieţi şi ştiam că lucrurile vor fi în regulă până la final. Eram sigur că UTA nu avea cum să retrogradeze cu acest lot. Dacă am fi spus vara trecută că UTA se va salva cu o etapă înainte de final, cred că toată lumea era mulţumită. Aş vrea să salut mesajul transmis de domnul Meszar, de tot ce înseamnă stabilitatea acestui proiect, dânsul este un factor important în tot ce reprezintă UTA astăzi. Când am venit împreună cu Gyuszi la Arad, echipa era pe locul 13 în liga secundă, acum are şanse mari să termine în primele zece în Liga 1, performanţă deloc de neglijat. Sunt fericit că Gyuszi rămâne aici, la UTA, chiar dacă sincer au mai existat oferte inclusiv din prima ligă de la noi”, a declarat Bogdan Apostu.

Balint a oferit și primele declarații în cadrul unei conferințe de presă după ce a semnat un nou contract cu UTA, valabil până în 2022.

Este un moment care, pentru mine, e o satisfacție destul de mare. Suntem la finalul unui sezon lung, greu, foarte dificil, plin de provocări. Am spus-o, provocări care, de multe ori, s-au transformat în adevărate dificultăți. Munca noastră a fost una corectă, cu plusuri și minusuri.

Mă bucur tare mult că suntem în fața dumneavoastră să anunțăm prelungirea acestei colaborări. Au fost doi ani benefici, am cunoscut satisfacții, am căpătat experiență. Toate aceste provocări, pentru mine, au însemnat un plus mare de experiență”, a spus Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.