Balint calmează apele înainte de meciul cu Rapid: „Sper că acel eveniment cu autocarul a fost un caz izolat”

0
2235

Antrenorul arădenilor liniștește apele înainte de meciul cu Rapid, Balint susține că meciul de vineri seara este într-un context total diferit. Cât despre evenimentul neplăcut petrecut sezonul trecut, atunci când suporterii Rapidului au vandalizat autocarul utiștilor, Laszlo Balint susține că ar fi un caz izolat și că „nu există pădure fără uscături.”

Rivalitatea suporterilor dintre cele două echipe este cunoscută. Eu personal vreau să îmi expun opinia că mi-aș dori foarte mult ca această rivalitate să rămână în granițele fair-play-ului și să asistăm la un spectacol agreabil atât pe teren cat mai ales în tribune. Bineînțeles cred și sper că acel eveniment cu autocarul nostru mâzgălit în parcarea unui hotel de la periferia Bucureștiului este un caz izolat «nu există pădure fără uscături» e acea vorbă a românilor… Nu, nu am rămas ancorați în în acel eveniment la fel cum nu am rămas ancorați în acel meci din play-off-ul de promovare. Nu trebuie să considerăm sub nicio formă acest meci ca o revanșă e vorba de alt context de alt eșalon. Sunt două loturi schimbate radical și atunci trebuie să tratăm acest meci din perspectiva momentul în care ne aflăm”, a declarat antrenorul arădenilor în conferința de presă premergătoare meciului.

Cât despre securitatea de la meci, va fi aceeași ca și până acum, adică una strictă în ceea ce privește orice material pirotehnic sau alte obiecte ce ar putea pune în pericol sănătatea suporterilor. Attila Brosovszki, managerul general al UTA-ei a asigurat că maxim 420 de fani ai Rapidului vor intra pe stadion, deoarece acesta este numărul minim care trebuie oferit suporterilor adică 5%, în rest celelalte bilete au preferat să meargă către suporterii arădeni.

Antrenorul principal a adăugat faptul că elevii săi sunt extrem de determinați să obțină cea de a patra victorie consecutivă.

Eu sunt concentrat foarte, foarte mult pe ce avem de făcut ca să ne menținem linia sportivă. Pentru că e important, suntem într-un moment în care înregistrăm trei victorii consecutive ne dorim să o obținem pe a patra. Sunt convins că și Rapidul vine doar cu gândul de a cuceri toate punctele puse în joc. Însă trebuie să și poată, noi suntem foarte concentrați, foarte determinați, foarte motivați să facem tot ceea ce depinde de noi ca să înregistrăm o nouă victorie”, a adăugat Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.