Balint, după accesul UTA-ei în 16-imile Cupei: „Am dat dovadă de caracter, de inteligență și de maturitate”

0
350

Deși a fost condusă pentru prima oară în acest sezon într-un meci oficial, UTA a reușit să pună lucrurile în ordine la Chișineu-Criș și să-și ia biletele pentru 16-imile Cupei României. „Dubla” lui Ioniță și a patra reușită stagională semnată Buhăcianu au anulat golul din penalty al lui Ember, din minutul 11.
Puțini au fost, totuși, fotbaliștii cu pretenții de titulari și duminică, cu Mioveniul, aleși de Laszlo Balint pentru primul „11”, iar „linia secundă” s-a comportat ceva mai bine decât la Pâncota, în fața Lipovei, în precedentul tur al Cupei României. Și asta în condițiile în care terenul a fost considerat ceva mai prost de „roș-albi”. „Nu a fost neapărat o calificare ușoară, pentru că am întâlnit un adversar care s-a organizat foarte bine pe faza defensivă. Cei de la Crișul s-au închis foarte bine, ne-au pus probleme prin modul în care s-au apărat și a trebuit să avem răbdare să îi desfacem. Din păcate, am avut și acest handicap de a reveni de la 0-1, de la acel penalty care nu știu dacă a fost. Se poate de o lipsă experiență la abordarea acelui duel în careul nostru, însă una peste alta, îl felicit pe Vulturar pentru că a făcut un joc bun. Mă bucură reacția echipei, am fost perseverenți în principiile noastre. În ciuda terenului nu foarte bun, am continuat să pasăm, să construim jocul prin posesie și, din fericire, am reușit să tranșăm soarta calificării. Am dat dovadă de caracter, de inteligență și de maturitate. Nu vreau să închei fără să mulțumesc gazdelor de astăzi pentru că au acceptat cererea noastră de a juca meciul astăzi. Noi am cerut asta, în ideea de a avea o zi în plus pentru a pregăti jocul cu Mioveni, un joc foarte important”, a spus antrenorul utist la finele disputei cu Crișul.
Sunt șanse bune ca UTA să întâlnească în 16-imile Cupei României o formație din elita fotbalului românesc. „Noi ne-am dori să jucăm cu o echipă puternică din prima ligă, dar indiferent de cum va fi tragerea la sorți, noi vom aborda la fel de serios și această competiție. S-a demonstrat și astăzi că avem soluții foarte bune. Dacă ni se va cere, eventual, de către televiziuni să jucăm în nocturnă, ar fi frumos să găsim o soluție să jucăm la Arad. Suporterii UTA-ei merită acest lucru, dar vom vedea ce va fi după tragerea la sorți”, a adăugat Balint.
În fine tehnicianul „roș-albilor” își face ceva probleme pentru Cristian Melinte, care a ieșit de pe teren șchiopătând în debutul actului secund. „Are o problemă medicală la genunchi, sper să nu fie nimic serios. În schimb, Bustea este bine, s-a antrenat normal, dar nu am dorit încă să-l risc într-un meci oficial”, a încheiat tehnicianul arădenilor.
UTA joacă duminică, la ora 11,30, cu CS Mioveni pe teren propriu, iar pentru a veni în sprijinul iubitorilor de fotbal, clubul UTA a anunțat că pune deja în vânzare bilete. Prețul unui bilet normal este de 15 lei, iar pentru elevi prețul este de 5 lei. Copiii până la 10 ani au acces gratuit.
Program de vânzare al biletelor:
Sediul clubului, Calea Victoriei 20:
– Miercuri, 11 septembrie, orele 11:00-14:00 și orele 16:00-18:00
– Joi, 12 septembrie, orele 11:00-14:00 și orele 16:00-18:00
– Vineri, 13 septembrie, orele 11:00-14:00 și orele 16:00-18:00
– Sâmbătă, 14 septembrie, orele 10:00-13:00
Stadionul „Motorul“:
– Duminică, 15 septembrie, ora 09:30
Abonamente
De asemenea, duminică, la stadionul „Motorul“, clubul UTA continuă campania de vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2019-2020. Rezervări și informații, la numărul de WhatsApp 0744.767.291.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.