Balint după eșecul cu Hermannstadt: „Nu trebuie să avem scuze pentru această exprimare foarte proastă“

0
293

Echipa arădeană UTA a pierdut în fața echipei Hermannstadt, ce se afla la coada clasamentului. Partida din cadru celei de a treia etape a play-out-ului, a avut loc marți de la 17:30, pe arena „Francisc Neuman“, acolo unde arădenii au încasat și alte înfrângeri usturătoare în acest sezon.

Antrenorul Laszlo Balint a fost dezamăgit de elevii săi care nu au pus în practică ce au exersat la antrenamente. Cu toate că antrenorul a schițat modul în care vor ataca sibienii utiștii nu au reușit să facă un joc foarte bun.

Vreau să încep prin a felicita adversarul, pentru că știam ce va juca și cu toate astea au reușit să ne învingă cu armele lor. Eu am avertizat băieții ieri, alaltăieri, chiar astăzi când am făcut ședința de analiză, asupra calității adversarului. Din păcate, nu am reușit să facem ceea ce ne-am propus, nu am inițiat bine atacurile, nu am dinamică în față și am făcut foarte multe cadouri. Într-un cuvânt, am arătat foarte rău. Au fost foarte multe greșeli tehnice, care, din punctul de vedere, nu ar trebui să apară la acest nivel. Poate exista o scuză prin lipsa de prospețime, dar nu trebuie să avem scuze pentru această exprimare foarte proastă”, a declarat Laszlo Balint, la finalul meciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.