Balint este îngrijorat după ce elevii săi au scăpat meciul de sub control în ultimele minute

0
261

UTA a pierdut încă un meci pe teren propriu, în fața unei echipe aflate la finalul clasamentului. La scurt timp după ce arădenii au reușit să marcheze în ciuda faptului că au rămas în 10 oameni după ce Benga a tras de tricoul lui Mediop. Elevii lui Laszlo Balint nu au reușit să țină de rezultat și nu numai că au fost egalați, dar au și pierdut după ce la scurt timp de la egalare au mai încasat un gol pe neașteptate.

La încheierea partidei, antrenorul arădenilor și-a găsit greu cuvintele, deoarece elevii săi nu au reușit să mențină ceea ce au construit până în minutul 85. Probabil un fundaș în plus, nu ar fi stricat pe final de meci, atunci când arădenii se aflau în avantaj. În schimb pe teren au intrat doi ofensivi, Rus și Oroian, care nu au reușit să își facă treaba.

E foarte greu să vorbesc, nu găsesc explicații. Este păcat de efortul colectiv, fotbalul oferă astfel de momente paradoxale. Am controlat meciul chiar și în zece oameni, am crezut că putem să câștigăm meciul și în zece oameni. Am reușit să marcăm, apoi au urmat niște greșeli pe care nu mi le pot explica. Se pare că nu scăpăm de blestemul ultimului loc pe acest stadion, situația devine îngrijorătoare pentru mine. Nu reușesc să-mi explic de ce nu reușim să fim consecvenți, de ce nu ne putem păstra concentrarea. A fost ca la copii şi juniori. Au pus mingea la centru şi au marcat. Trebuie să recuperăm punctele, trebuie să ne recuperăm mental. Să ridicăm capul din pământ, să fim bărbaţi şi să înţeleg unde am greşit. Acest blackout ne-a costat”, a spus antrenorul arădenilor la finalul eșecului (1-2) cu FC Argeș.

Urmează meciul de miercuri din deplasare cu Poli Iași, iar„Roș-albii” au numai câteva zile să se refacă pentru acest meci. UTA merge la Iași fără oameni importanți, fundașii Benga și Roumpoulakou vor fi suspendați, iar Hora, este accidentat. „Sunt 3-4 zile, mergem la Iași, ne lipsesc câțiva jucători foarte importanți. Trebuie să ne recuperăm din punct de vedere mental, e o situație pe care trebuie să o gestionăm eficient, trebuie să ne scuturăm repede, să fim bărbați și să mergem la Iași să încercăm să câștigăm. La prima vedere, se pare că Hora are o contractură. Sperăm să nu fie leziune. Cel puțin, pentru meciul cu Iași se pare că va fi indisponibil. Încercăm să găsim soluții, avem un lot destul de numeros, cine intră să joace trebuie să demonstreze că merită să poarte tricoul”, a mai precizat Balint la flash-interviurile de e după meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.