Balint este pregătit psihic pentru meciu cu Astra

0
192

După un parcurs foarte prost în ultimele meciuri, UTA se va întâlni cu Astra după ce în meciurile precedente din actualul sezon echipa arădeană a obținut un eșec usturător și o remiză seacă. Antrenorul arădenilor este sigur că elevii lui vor reușii să se redreseze și să revină în vârful play-out-ului.

Vreau să transmit suporterilor că avem foarte mare încredere că putem răspunde cu bine și să să ieșim cu bine din această situație dificilă. Cu siguranță în această perioadă de două săptămâni în care avem patru meciuri extrem de dificile ne vom atinge obiectivul și numărul de puncte necesar pentru pentru atingerea scopului propus. Vedeți și dumneavoastră rezultatele care au fost în acest play-out, practic de fiecare dată detaliile au făcut diferența. Din păcate noi în ultimele două meciuri primele șuturi ale adversarului pe poarta au fost euro-goluri, dar puteau fi evitate. Am făcut analizele de rigoare… eu sper din tot sufletul că am înțeles ceea ce trebuia să facem în meciurile precedente și o subliniez că vom răspunde bine la la meciul următor“, a declarat Balint înaintea meciului cu Astra.

Cele două echipe se întâlnesc miercuri de la ora 12 pe arena „Marin Anastasovici”, în meciul din etapa a 6-a din play-out-ul Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.