Balint, înaintea meciului U Cluj-UTA

0
229

UTA scapă pentru a doua oară de o echipă din primul eșalon de fotbal în Cupa României.
Universitatea Cluj, se situează pe locul 6 în Liga a II-a, ultimul de play-off cu șapte runde rămase de jucat din sezonul regulat.
Partida se va juca pe „Cluj Arena”, între 9 și 11 februarie, dată la care arădenii vor avea deja șapte meciuri disputate în Liga 1.
„Doar la prima vedere U. Cluj e un adversar accesibil. Va trebui să demonstrăm pe teren că suntem mai buni într-o competiție a surprizelor, a rezultatelor imprevizibile. Va fi important și cum ajungem la ora acelui meci, căci vom avea foarte multe partide solicitante în Liga 1, pe când adversarul va fi la primul meci oficial al acestei ierni. Sigur, având tonus de competiție am putea fi avantajați puțin, dar, pe de altă parte, e clar că vom pierde ceva resurse fizice. Dar, indiferent de cum decurge lucrurile până pe 9, 10 februarie, Cupa rămâne un obiectiv de-al meu și al UTA-ei, bineînțeles. Am spus-o de la bun început că ne dorim să avansăm cât mai mult în această competiție și vom aborda partidele de această manieră. Nu mă uit neapărat la culoarul ce s-a deschis, să zicem, după această tragere la sorți, ci doar la cât de mult și de bine vom munci de acum înainte pentru a fi competitivi în ambele competiții oficiale pe care le vom juca în acest sezon”, a declarat Laszlo Balint pentru ProSport. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.