Balint merge cu aceeași mentalitate la Pitești chiar dacă a fost criticat după ultimul eșec

0
103

Antrenorul „Bătrânei Doamne”, Laszlo Balint, își dorește ca echipa lui să își revină și să fie într-o formă maximă pentru meciul de marți seara cu FC Argeș. Balint a venit cu lămuriri după ce mai mulți suporteri au venit cu diferite ipoteze conform cărora arădenii au ajutat pe cei de la Hermannstadt în meciul din etapa precedentă.

Am fost urecheați de suporteri și probabil că meritam. Am fost criticați de acei suporteri care înțeleg fenomenul fotbalistic și au înțeles că poate veni o zi proastă în evoluția unei echipe, care au înțeles că partea sportivă primează și că nu există nici un alt fel conotație la această înfrângere decât evoluția proastă a jucătorilor. Ne-am asumat criticile și mergem în continuare, a declarat antrenorul arădenilor, Laszlo Balint.

Balint a fost foarte deranjat de criticile suporterilor care și-au desconsiderat echipa. Cu toate acesta antrenorul arădenilor a acceptat cuvintele nu tocmai plăcute și susține că va merge înainte.

Cred că am identificat cauzele care au dus la evoluția noastră proastă. Pentru că până la urmă eu am spus-o odată, se poate pierde în fotbal, la sport, dar ideea este cum pierdem. Pe noi modulul în care ne-am prezentat ne-a deranjat. Asta nu înseamnă că putem să fim arătați cu degetul. Nu vreau să vorbesc urât pentru că m-am inflamat foarte tare când am văzut acele comentarii a acelor așa ziși suporteri“, a adăugat Balint.

În ceea ce privește meciul cu Argeșul, Balint este pregătit să meargă mai departe alături de elevii săi și să mențină echipa cât mai sus.

Argeșul este o echipă revelație, cel puțin în această primăvară avut un parcurs remarcabil. Au schimbat antrenorul dar au rămas cu același nucleu de jucători care au demonstrat ca au valoare. Au în componență un atacant care este râvnit de multe echipe importante și este ținta unor potențiale transferul inclusiv în străinătate. Principalul pericol pentru noi este în ceea ce privește defensiva. Și va trebui să fim foarte atenți la Malele“, a încheiat antrenorul celor de la UTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.