Chiar dacă nu a repetat jocul bun cu Chindia, UTA putea câștiga la Mioveni însă a ratat din nou câteva ocazii foarte mari. Antrenorul Laszlo Balint crede că aceasta a fost cheia meciului care s-a încheiat cu doar un punct în contul arădenilor. „E păcat de munca noastră, a băieților, Nu cred că ratările au venit din cauza lipsei de concentrare ci mai degrabă din cauza dorinței prea mari, pentru că toată săptămâna i-am văzut pe jucători extrem de concentrați și determinați să câștige acest meci“.

Antrenorul Bătrânei Doamne i-a felicitat pe elevii săi pentru atitudine. „Nu am ce să le reproșez jucătorilor la nivel de atitudine, au fost foarte concentrați și determinați, în fața unei echipe arțăgoase care pe final chiar ne-a pur probleme. Din nefericire n-am reușit să ne concretizăm ocaziile avute dar jocul ne dă speranțe.“

Din păcate, dincolo de impresia artistică, realitatea este că UTA a încheiat cu un punct câștigat din 6 posibile, în fața a două echipe care au avut exact ceea ce dorea Laszlo Balint de la echipa sa: pragmatism și eficiență.

 • Radu spune:

  V-au înghesuit argesenii de nu va vedeati si se bat la retrogradare.
  Balint, ti-ai batut joc de Petre.
  Faci echipă după simpatii.
  Greșești de prea mult timp.
  Nu jucam decât la întâmplare.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției