Balint nu înțelege de ce UTA trebuie să joace într-un ritm alert în această perioadă

0
235

După meciul de sâmbătă seara cu FCSB, UTA e nevoită să joace marți seara, contra celor de la U Craiova. Antrenorul echipei arădene, Laszlo Balint nu înțelege motivul programării făcute de televizuni și LPF, atâta timp cât derby-ul campionatului, dintre echipele cu cei mai mulți jucători „sub tricolor” se joacă doar vineri.

Vorbeam cu Toni Petrea înainte de meciul de la Arad și mă mir puțin că ei joacă vineri aceeași etapă ce se întinde pe parcursul a șase zile. Nu știu cât de normală este această situație, ținând cont că această etapă a fost devansată în special pentru echipele naționale. Ori, din ce știu eu, FCSB și CFR Cluj dau destul de mulți jucători către echipele naționale și joacă acolo aproape de reunirea lotului sau chiar puțin după. În fine, nu sunt eu în măsură să contest sau să aprob deciziile pe care le iau responsabilii de la televiziuni și de la Ligă. Acesta este programul, ne-am adaptat și încercăm să facem tot posibilul să ajungem pregătiți din toate punctele de vedere la ora jocului de la Craiova. Vrem să ne scutura și din punct de vedere mental, pentru că a fost destul de frustrant să parcurgem meciul din etapa trecută. Trebuie să ne recuperăm din punct de vedere fizic pentru că este o perioadă în care a trebuit să gestionăm foarte bine refacerea jucătorilor. Iată că avem în față și acest drum de șase ore cu autocarul, dar în ciuda acestor impedimente eu am încredere că băieții se vor mobiliza și vom face o figură frumoasă mâine seară”, a spus antrenorul Laszlo Balint, înaintea meciului cu U Craiova.

Momentan, principalul arădenilor admite faptul că UTA nu este o echipă care să dispună de posibilități financiare ridicate, iar echipa arădeană nu se poate compara încă cu primele trei echipe din clasamentul Ligii I.

Deocamdată nu suntem nici la nivelul celor de la Craiova, nici la nivelul celor de la FCSB sau CFR Cluj. Probabil că în momentul în care clubul o să dispună de posibilități financiare o să organizăm astfel de deplasări cu un charter. Și tot atunci, cu siguranță dacă vom fi la un alt nivel și în ceea ce privește structura lotului. Asta e, deocamdată nu ne permite drumuri de câteva zeci de minute, așa cum au făcut craiovenii în tur și acum CFR Cluj, plecând înapoi imediat după meci. Eu am convingerea că aceste trei echipe de care vorbim (n.r. – Craiova, CFR și FCSB) sunt dintr-o cu totul altă clasă față de celelalte echipe participante la acest sezon de Liga 1. În primul rând din punct de vedere al bugetului, apoi din punct de vedere al condițiilor de care dispun și bineînțeles și al lotului pe care l-au aliniat”, a mai afirmat Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.