Balint pregătește schimbări pentru meciul din Sâmbăta Mare contra Chindiei

0
179

Tehnicianul Laszlo Balint a acuzat în special lipsa de eficiență a elevilor săi, după meciul de marți seara terminat cu un eșec dramatic pe terenul celor de la FC Argeș, scor 1-4. Însă Balint a fost supărat pe toate greșelile comise de elevii săi în toate zonele terenului.

Sunt foarte nervos, le-am reproșat jucătorilor greșelile individuale nepermise la acest nivel, în toate compartimentele. În prima repriză, pe lângă golul marcat, avem trei ocazii uriașe pentru ce înseamnă un joc în deplasare împotriva unui adversar bine organizat, care se apără foarte bine. Dar, noi am avut trei ocazii uriașe, nu reușim să marcăm, să ne desprindem pe tabelă, să liniștim jocul.

Degeaba împingem liniile de construcție și ajungem acolo dacă tratăm de asemenea manieră ocaziile. Până la urmă, greșeli s-au făcut în toate compartimentele, important este să vedem ce avem de făcut pentru meciul de sâmbătă cu Chindia. Avem o deplasare lungă până la Arad, oboseala s-a adunat, important este să adunăm puncte și să nu alunecăm spre zona retrogradării”, a adăugat Gyuszi Balint.

Pentru Meciul cu Chindia din această sâmbătă, antrenorul „roș-albilor” anunță noi schimbări în primul „11”. Acesta susține că UTA are nevoie în acest moment de potențialul maxim al fiecărui jucător.

Vor fi modificări forțate și de acest ritm și – bineînțeles – de forma jucătorilor. Sunt unii care se scot singuri din primul 11, din păcate pentru ei și pentru potențialul lor. Acum echipa asta are nevoie ca fiecare jucător să evolueze la potențial maxim. E clar, există o oboseală în acest final extrem de aglomerat și tensionat, cu foarte multă presiune, dar e important ca jucătorii să înțeleagă că acest play-out se joacă.

Nu suntem liniștiți, le-am spus inclusiv după meciul cu Dinamo. Din păcate, se pare că greșeala este a mea pentru că nu mi-am făcut foarte clar înțeles mesajul. Iată că suferim, am avut o prestație foarte slabă etapa trecută cu Hermannstadt, astăzi după o primă repriză bună, în care trebuia să avem rezultatul de partea noastră, terminăm cu capul plecat, cu patru goluri primite. Vedem ce e de făcut sâmbătă, împotriva Chindiei”, a mai afirmat Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.