Balint rămâne fără doi jucători pentru o perioadă nedeterminată

0
245

După nouă runde din actualul sezon al Ligii I, UTA are probleme cu primul transfer estival. Este vorba despre Adrian Mar, care până în prezent nu a prins nici măcar un minut în tricoul echipei arădene. Din păcate Balint nu se va putea baza pe el în perioada următoare din cauza unor neclarități care îl împiedică să joace în tricoul UTA-ei. Cât despre alegerea lui Balint de a pune rezervă în meciul cu Sepsi pe Mercioiu, acesta a motivat că tânărul jucător este produs al academiei în care UTA are mare încredere.

Din păcate, situația juridică a lui Adi Mar nu este clarificată. În acest moment, nu are drept de joc pentru UTA, eu – însă – sper să se clarifice cât mai rapid totul, pentru că-l considerăm jucătorul nostru și sperăm să debuteze și el cât de curând. Pe de altă parte, Mercioiu este un produs al Academiei, este un copil în care eu și noi, ca și club, avem mare încredere și sunt convins că va debuta pentru echipa mare, cred că chiar la acest meci de Cupă va veni și rândul lui”, a spus Balint, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei din Cupă.

Astfel, tehnicianul Laszlo Balint rămâne pe minus cu doi jucători, este vorba despre Adrian Mar, care are probleme juridice dar și despre Tudor Călin, jucător accidentat grav și care are nevoie de o perioadă lungă de recuperare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.