Balint și-a elogiat jucătorii, dar și publicul: „Dedicăm victoria din toată inima, suporterilor”

0
296

Valentin Coșereanu de la Mioveni rămâne singurul fotbalist care a înscris în poarta UTA-ei în prima jumătate a sezonului 2019-2020 a ligii secunde pe Arena „Motorul” pentru singurul punct smuls de o echipă oaspete la Arad. În rest, „roș-albii” le-au marcat cel puțin un gol celor care au vizitat orașul nostru, trei chiar ieri portarului „petrolist” Avram, păstrând norma din partida tur, de pe „Ilie Oană”.
Chiar dacă nu au contat prea mult în atac, ploieștenii s-au ținut bine pe Mureș. După ce Arnăutu a fost, însă, eliminat, misiunea arădenilor a devenit mai facilă, mai ales după ce Buhăcianu a deschis tabela din pasa inspirată a lui Tomozei. Rus și Ioniță au completat tabela și turul excelent al „Bătrânei Doamne”, ce petrece vacanța de iarnă pe primul loc în clasament. „De la bun început, când am venit la echipă, le-am spus băieților că dorința mea este să ieșim de pe teren mulțumiți cu ceea ce realizăm. Să putem să ne privim ochi în ochi și să nu avem regrete. Astăzi, cred că am evoluat la un nivel foarte bun în fața unui adversar dificil, important pentru acest eșalon. Din punct de vedere tactic, am făcut o partitură destul de bună, am stat bine în apărare, am început foarte bine jocul. Am avut 10-15 minute în care am pus presiune și ne-am creat situații, după care a intervenit – bineînțeles – și factorul adversar. Petrolul are jucători de valoare, cu calitate, la un moment dat au avut puțin controlul prin posesie, dar nu cred că și-au creat vreo ocazie importantă. A fost și acea eliminare ce ne-a dat un oarecare avantaj, dar, până la urmă, felicitările mele se îndreaptă către jucători. Au înțeles din nou că trebuie să fim uniți și la un nivel foarte bun din toate punctele de vedere. Atât ca realizări tehnico-tactice, cât și în ceea ce privește determinarea, atitudinea, acel spirit pe care ni-l dorim. Mă mai bucur și că am reușit să facem fericit acest public minunat. Pentru acești spectatori, suporteri efectiv nu mai am cuvinte. Au momente în care ne fac să ni se zbârlească pielea pe noi și le dedicăm din toată inima această victorie. Le dorim să aibă parte de Sărbători fericite și să ne vedem cu bine din ianuarie încolo, pentru că mai avem un drum lung și anevoios până la ceea ce ne propunem”, a spus Laszlo Balint la finalul disputei cu „lupii galbeni”.
Deși campionatul se întrerupe până în fe­bruarie, utiștii nu intră încă în vacanța de iarnă, ci: „O să mai avem câteva zile de antrenamente după care o să facem o masă de final de an pentru că așa e frumos. Cred eu că toată lumea merită acest lucru, după care intrăm într-o binemeritată vacanță pentru toată lumea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.