Balint și colegii săi au asimilat și modulul cu numărul trei al Licenței PRO

0
240

În perioada 9-11 martie, Școala Federală de Antrenori a organizat al treilea modul cu participarea cursanților la licența UEFA PRO.
Pe parcursul a trei zile, celor 19 tehnicieni le-au fost prezentate diferite teme precum tranziția defensivă (teoretic și practic), nutriția, dopingul și măsurile de prevenție, dar și noutățile din arbitraj și interpretarea Legilor Jocului.
De asemenea, aceștia au avut de prezentat teme practice pe terenul de joc.
Antrenorii admiși la cursuri sunt: Mirel Rădoi, Nicolae Constantin, Octavian Chihaia, Marius Măldărășanu, Adrian Mutu, Dorin Goian, Florin Bratu, Nicolae Grigore, Dorin Docolin, Costin Curelea, Laszlo Balint, Cristian Todea, Dinu Todoran, Valentin Negru, Nicolae Croitoru, Daniel Sima, Andrei Erimia, Irina Giurgiu, Dumitru Suciu.
Cursurile pentru obținerea licenței UEFA PRO se vor încheia în ultima parte a anului, atunci când vor avea loc probele scrise și practice.
Vă reamintim că Laszlo Balint a luat admiterea din luna august 2019 cu a 11-a medie din totatul de 31 de participanți. Antrenorul „Bătrânei Doamne” a luat nota 7,46 la practică și 8,92 la scris pentru o medie de 8.19. Arădeanul Cristi Todea este imediat în spatele „principalului” liderului ligii secunde, cu media 7,99. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.