Balint, supărat după prima înfrângere în Liga I

0
323

Duminică seara UTA a condus de două ori pe teren propriu, însă nu a reușit victoria împotriva ieșenilor. Arădenii rămân cu trei egaluri în primele patru etape și se pregătesc pentru meciul cu Dinamo, din deplasare.
Antrenorul echipei arădene a fost deranjat de faptul că echipa nu a avut un spirit pentru fiecare mișcare, dar el și-a asumat înfrângerea și susține că trebuie să schimbe lucrurile pentru următoarea partidă.
„Aș vrea să-l felicit pe Daniel, pe Pancu, au reușit să câștige în fața noastră prin atitudine și determinare. E deranjant că echipa pe care o antrenez nu a avut suflet, am fost surprins și din punct de vedere al organizării defensive.
Am arătat foarte multe vulnerabilități. Am suferit în primul rând la agresivitate și determinare. Când jucăm acasă am pretenția să avem suflet, spirit, să dăm totul pentru fiecare minge, pentru fiecare duel.
Este foarte evident că suntem în căutări. Nu avem stabilizat un prim „11”, avem jucători care au fluctuații de formă. Mai au nevoie de timp, trec etapele pe lângă noi, nu acumulăm puncte și ne complicăm situația.
Principalul responsabil este clar că sunt eu, îmi asum această responsabilitate mai ales în fața suporterilor. Trebuie să schimbăm pentru următoarea săptămână ca să arătăm mai bine. S-a văzut un declin destul de mare comparativ cu ce am arătat în etapa trecută. Trebuie să reglăm aceste aspecte”, a spus Balint.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.