Balint susține că UTA a primit o lecție de la brazilienii de la Novorizontino

0
134

UTA a primit o replică bună, peste așteptări, de la selecționata olimpică a clubului Gremio Novorizontino. Brazilienii au fost în avantaj la pauză, iar „roș-albii” au reușit să egaleze când mai erau 14 minute de joc, prin Ciprian Rus.
Obișnuit ca elevii săi să dea mereu totul pe teren, indiferent de caracterul partidei, Laszlo Balint a recunoscut la final că elevii săi au primit o lecție din partea puștilor brazilieni. „Mă bucur că a intervenit această modificare în programul nostru, nu a fost nicio fisură sau vreo lovitură de teatru, dar am considerat că putem juca împotriva unei echipe de alt profil, cu jucători tehnici, rapizi și foarte motivați. Din păcate, sau poate din fericire, am primit azi (n.a. sâmbătă) o lecție despre ce înseamnă fotbalul jucat «cu foame», cu ambiție și determinare duse la maxim chiar și într-un meci amical. Rezultatul contează mai puțin, important este să înțelegem cu toții că această perioadă este extrem de importantă din toate punctele de vedere, dar mai ales în ceea ce privește modul de abordare al momentului, în așa fel încât să ne putem construi un viitor frumos. Sunt concluzii de tras după acest meci, ca după fiecare meci de pregătire. De altfel, sunt și anumite semne de întrebare care se ridică, însă le vom regla pe toate. Mai avem șase zile de cantonament, încă două jocuri-test în compania unor adversari puternici și sper să putem bifa toate obiectivele noastre din această perioadă”, a declarat Laszlo Balint la finalul partidei cu Gremio Novorizontino.
„Bătrâna Doamnă” se întoarce din nou pe teren miercuri, 12 februarie, când va susține cel mai important test al iernii, cu prim divizionara rusă, Arsenal Tula.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.