Balint, total nemulțumit după eșecul cu Poltava U21: „Unii dintre jucători trebuie să își schimbe atitudinea”

0
224

UTA a dat cu bâta în baltă chiar la ultimul meci de verificare al iernii și nu neapărat din punct de vedere al rezultatului, ce contează mai puțin în astfel de dueluri, ci ca atitudine și concentrare din partea majorității jucătorilor intrați pe teren, vineri.
De altfel, asta a subliniat și Laszlo Balint la finalul disputei pierdute de elevii săi cu
4-2 în fața puștilor de la Vorskla Poltava, li­deri în campionatul de tineret al Ucrainei. „Nu prea sunt multe de spus după un meci în care primești patru goluri de la o echipă într-adevăr bună, chiar dacă e una formată exclusiv din jucători sub 21 de ani. Sunt total nemulțumit de majoritatea momentelor jocului, iar singurul aspect pozitiv după acest meci este că suntem cu toții sănătoși și că încheiem acest cantonament fără probleme medicale. Altfel, din păcate, sunt semnale clare că unii dintre jucători trebuie să își schimbe ati­tudinea. Putem găsi foarte multe scuze, că ar fi ultimul meci după un cantonament destul de dificil, dar eu nu pot accepta ceea ce s-a întâmplat astăzi. Trebuie remediate multe lucruri și trebuie să ne gândim la ceea ce avem de făcut ca să ne comportăm într-adevăr ca o echipă care dorește să promoveze. E necesar să ne comportăm și din punct de vedere individual ca niște oameni care doresc să-și ridice nivelul”, a spus antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.
Delegația „roș-albă” a ajuns acasă după 12 zile de stagiu de pregătire în Turcia, jucătorii urmând să fie liberi până marți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.