Balint vede partea plină a paharului: „Vreau să privesc partea pozitivă, este un punct câștigat“

0
308

Antrenorul celor de la UTA s-a declarat mulțumit de meciul făcut de elevii săi cu cei de la Viitorul Constanța. Cu toate că utițtii au avut în cea de a doua repriză superioritate numerică, nu au reușit să găsească portița spre o victorie, după seria de înfrângeri de la finalul lui 2020.

UTA Arad și Viitorul au remizat, 0-0, pe un arena „Francisc Neuman“, unde ninsoarea le-a dat bătăi de cap fotbaliștilor.

Vreau să privesc partea pozitivă, este un punct câștigat, un punct de care aveam nevoie. Moralul ne scăzuse destul de mult. Azi cred că am demonstrat că putem ajunge la spiritul de care avem nevoie pentru a ne bate de la egal la egal cu orice echipă. Este un aspect destul de important că am reușit să blocăm o echipă cu un potențial ofensiv mare. Nu cred că avem probleme foarte mari, am avut și noi câteva situații, din păcate ne-a lipsit acea doză de luciditate la finalizare. Din fericire, băieții au fost mult mai responsabili, mult mai organizați.

Știam că trebuie să fim la un nivel foarte bun ca și organizare defensivă. Au apărut câteva erori, dar nu decisive. Absolut toate meciurile sunt importante. Mergem la Voluntari, o echipă în criză de puncte. Clasamentul este echilibrat, avem puține zile la dispoziție ca să ne recăpătăm tonusul fizic. Mergem încrezători, trebuie să privim partea pozitivă a meciului de astăzi, este un punct câștigat. De la asta trebuie să pornim, de la asta trebuie să construim”, a declarat Laszlo Balint după meci, pentru Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.