Balint: „Victoria este pe deplin meritată, dar e adevărat și că partida se putea încheia cu orice rezultat”

0
540

Sportul Snagov a învins UTA cu 2-1 într-o partidă dramatică. Ilfovenii au înscris golul decisiv în cel de-al treilea minut de prelungire, prin Cristi Dănălache, de la punctul cu var.
Laszlo Balint și-a felicitat elevii pentru munca din ultima perioadă, care a dus la rezultate foarte bune în ciuda unui lot subțire din punct de vedere numeric. „A fost un meci pe care nu vreau să-l retrăiesc, un meci câștigat la ultimele secvențe. După cum știam, UTA e o echipă bună, s-a pregătit foarte bine pentru jocul împotriva noastră. Au reușit să ne pună mari probleme, dar ce mă bucură foarte mult e că băieții mei au dat dovadă de un spirit de luptă extraordinar, chiar dacă s-a văzut că resursele noastre nu sunt optime. Programul este destul de încărcat și noi suntem puțini, dar băieții au luptat până în ultima secundă și iată că fotbalul ne-a răsplătit”, e de părere antrenorul Snagovului.
Fostul fundaș al UTA-ei a crezut până în ultimul moment în victorie, dar a și recunoscut că deznodământul putea fi oricare. „Cred că victoria este pe deplin meritată pentru că am muncit, dar e adevărat și că partida se putea încheia cu orice rezultat. Dar încă odată o spun, îmi felicit băieții pentru spiritul de luptă de care au dat dovadă. Mă așteptam să înscriem și la ultima fază, am crezut până în ultimul moment. La pauză le-am spus jucătorilor mei că trebuie să avem răbdare, inteligență și luciditate. Nu am avut o dinamică foarte bună în jumătatea adversă în prima repriză, dar asta și datorită organizării foarte bune a adversarului. E normal să credem, e normal să ne batem până la ultimul strop de energie și să profităm de această perioadă bună. Știm că ne va fi din ce în ce mai dificil, dar încercăm să ținem acest ritm” a adăugat Balint.
Chiar dacă „Bătrâna Doamnă” se îndepărtează de podium după cele două eșecuri, brașoveanul crede că fosta sa echipă nu
și-a spus ultimul cuvânt. „E un campionat foarte echilibrat și dacă reușești să ai o anumită constanță în rezultate poți ajunge foarte repede în plutonul fruntaș. Din păcate, UTA are o succesiune de două rezultate negative, dar la cum a arătat astăzi va avea un cuvânt greu de spus în Liga a II-a. Nu știu dacă se vor bate la promovare, la fel cum nu știu dacă noi ne vom putea bate acolo. Le doresc mult succes, au arătat că sunt o echipă foarte bună. UTA are valoarea necesară să învingă orice adversar din acest eșalon” mai susține „principalul” Sportului, care a apărat culorile Campioanei Provinciei în sezonul 2006-2007 la nivelul Ligii 1.
Învingătorii de aieri au o săptămână infernală în față: marți seară dau piept în Cupa României cu CSU Craiova, chiar pe „Ion Oblemenco”, iar în weekend au derby la vârful clasamentului cu liderul Academica Clinceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.