Laszlo Balint ar putea pleca de la Metaloglobus București la finalul sezonului și urmează să semneze cu UTA Arad, susțin sursele GSP.ro. Tot acesta susține că tânărul antrenor s-ar fi înțeles deja cu șefii grupării arădene și ar fi început deja să se intereseze de jucători pentru viitoarea sa formație. Primul nume de pe listă e Florin Iacob (25 de ani), chiar portarul lui Metaloglobus, pe care ar dori să-l ia cu el la UTA.

Balint a îmbrăcat și tricoul Campioanei Provinciei în sezonul 2006-2007, în Liga 1, și a vorbit mereu frumos de formația arădeană. Obiectivul său la UTA ar urma să fie promovarea în Liga 1, după ce, după toate probabilitățile, Ionuț Popa va trebui să renunțe la antrenorat pe  motive de sănătate.

Până una alta, însă, conducerea „Bătrânei Doamne” infirmă orice înțelegere pentru stagiunea viitoare, fie că vorbim despre fotbaliști sau tehnicieni. „Într-adevăr, după îndeplinirea matematică a obiectivului minimal, pregătim noul sezon competițional. În acest sens, purtăm discuții cu jucători și antrenori, cum – credem noi – este și normal să se întâmple în această perioadă a anului. Când vom finaliza aceste discuții și vom concretiza ceva, le vom comunica de îndată suporterilor clubului UTA”, ne-a declarat Codru Grădinariu.

La rândul său, Bogdan Apostu nu confirmă acordul dintre UTA si Laszlo Balint, fostul său coleg din „alb-roșu” și reprezentant din postura de impresar. „Avem negocieri cu mai multe cluburi, la finalul actualului campionat vom decide pentru unul sau altul”, ne-a declarat șeful Fusion Group Agency.

Vă reamintim că Laszlo Balint a plecat de la Sportul Snagov la începutul acestui an, unde a lăsat echipa pe locul 1. Ilfovenii au căzut acum pe locul 5. Brașoveanul de 40 de ani a semnat imediat cu Metaloglobus, echipă care era atunci pe locul 16, retrogradabil și a dus-o acum pe poziția a 10-a, salvând-o matematic de la retrogradare.

Recomandările redacției