Balta de la Sânpaul a găzduit Cupa Presei la Pescuit Sportiv

0
270

Ziariștii arădeni s-au întrecut și în acest an la Cupa Presei de Pescuit Sportiv. Gazdă le-a fost Pescăria din Sânpaul, iar sponsorul competiției a rămas Adi Petrișor, de la magazinul Fir Întins, de pe Calea Victoriei din Arad.
Reuniți cu noaptea în cap, de la ora 6, vajnicii mânuitori ai condeiului (n.r., sau ai aparatelor foto, după caz) au servit cafeluța, au studiat balta și au trecut la treabă. După tragerea la sorți a locurilor de pe baltă, jurnaliștii și-au montat lansetele și au pornit în căutarea crapilor. Aceștia s-au lăsat îndelung așteptați, doar roșioarele și carașii fiind printre speciile care au populat juvelnicele bine ancorate de mal. Până la urmă, ierarhia finală a fost: 1. Bogdan Cioara – Libertatea (1,15 kg); 2. Ioan Hamza – Radio Joy FM (0,83 kg); 3. Dennis Rotariu –
Fotbal Vest (0,365 kg); 4. Viorel Muscă – Sportarad.ro (0,260 kg).
Premiile au constat în nadă și aditivi de la Fir întins, campionului revenindu-i și o mulinetă Robinson Camou, cu trei rulmenți. Poveștile pescărești au continuat la ceaunul pregătit de gazdele noastre, dl. Ma­rius, proprietarul bălții de pescuit Sânpaul invitându-i pe presari (n.r., care și-au anunțat prezența în număr mult mai mare, dar au absentat nemotivat) și anul viitor, la o nouă competiție.
De menționat că, la Pescăria Sânpaul se poate pescui și noaptea, iar balta a fost populată cu crap românesc, amur, crap oglindă și somn african, iar nada și porumbul cu usturoi sunt recomandate de multiplul campion Adi Petrișor în această perioadă.
(S.A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.