Așa a fost de când lumea, este o vorbă din popor că banul la ban trage. Degeaba s-ar duce în altă direcție, că nu oricine știe să-l folosească.
„În primul rând trebuie să fim mai buni unii cu alții. Dacă dai, ți se va da, mai devreme sau mai târziu răsplata o primești. Dar asta ne dăm seama atunci, când poate este prea târziu. Vedeți ce se întâmplă în lume”, ne-a precizat omul de afaceri arădean Ovidiu Palcu și totodată patron al firmei INTECO HOLDING. Este un personaj recunoscut ca un puternic om de afaceri arădean, care a sărit primul la sponsorizări de materiale și aparatură împotriva nenorocitului de coronavirus.
– Domnule Ovidiu Palcu sunteți un om modest la puterea economică pe care o aveți. Vă rog să-mi acordați câteva minute pentru un scurt interviu.
– Da, vă rog, pot să vă stau la dispoziție preț de câteva minute. Pentru că în rest trebuie să rezolvăm problemele curente pe care le avem stabilite, deoarece la noi în companie totul este contracronometru.
– Pentru început aș vrea să vă întreb dacă societatea dumneavostră este afectată de dezastrul care este acum în întreaga țară și în lume?
– Evident că văd că sunt mari probleme în toate domeniile de activitate, dar noi lucrăm aproape la întreaga capacitate, bineînțeles cu respectarea indicațiilor medicale. Încercăm și reușim să mergem înainte. Însă pot să spun că va fi vai și amar de noi ca economie, în ansamblu. Eu îmi respect graficul de lucrări, ceea ce cred că spune ceva despre capacitatea și seriozitatea firmei noastre.
– Domnule, puteți să ne spuneți ce mai are Ovidiu Palcu în proprietatea sa?
– Pot spune că se va extinde balastiera cu încă o suprafață de 34 de hectare. Din această suprafaţă 17 hectare sunt de măr pe rod, 4 hectare de păr și restul suprafeței este teren agricol. Mai există două hale de procesare și două hale frigorifice,o hală destinată reparației de utilaje și birourilor.
Da, se vede că ban la ban trage. Deci această proprietate este alături de actuala balastieră și va fi extinsă cu încă 34 de hectare și va fi cea mai mare balastieră din Ardeal. Este clar că acest tânăr om de afaceri știe să se orienteze. Mai are cumpărată o carieră la Camna, în comuna Șilindia și am înțeles că va mai achiziționa încă două cariere pe Valea Mureșului. Mai există o stație de produs asfalt nouă, utilaje de înaltă performanță, pentru lucrările pentru drumuri. Așadar materia primă este asigurată, ceea ce este o garanție în plus că lucrările la drumuri vor fi executate conform graficului.
– Mai am o singură întrebare: ați concediat oameni de la firma dumneavoastră?
– Nu, nici vorbă de așa ceva, v-am spus că lucrăm la parametri normali .
– Vă mulțumim și vă dorim succes în toate activitățile dumneavoastră!
Voicu Sida

Recomandările redacției