Banatul nu dezarmează: „Un lucru e sigur, mergem înainte!”

0
293

peti-barbDupă forfaitul Gloriei Arad, Banatul Sînnicolau Mic a ajuns cea mai veche echipă a Aradului! Și, din păcate, a doua (în ierharhia seniorilor) dintr-un oraș care mai are doar UTA (Liga III), Atletico (Liga V) și Citizens (Liga VI)…
Alb-violeții, a căror activitate a început în anul 1924 (au fost și pauze, mai ales după ce Libertatea s-a desființat), nu strălucesc din punct de vedere financiar, dar Peti Barb face toate eforturile ca lucrurile să fie în mișcare și în 2015. „Eu sunt în flux continuu, în căutare de sponsori. Un lucru e sigur, mergem înainte!”, transmite conducătorul Banatului, care, la 49 de ani pe care-i împlinește în vară, e cel mai vârstnic jucător activ din Liga a IV-a arădeană.
Trupa din Sînnicolau Mic nu s-a simțit prea bine în prima jumătate a sezonului. Banatul ocupă ultima poziție a D-ului arădean, cu o singură victorie în cont, însă Peti Barb rămâne pozitiv și speră să găsească întăririle necesare plecării de pe treapta cea mai joasă. „Deocamdată n-am făcut nicio mișcare, urmează să purtăm discuții și în acest sens”, a adăugat președintele-jucător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.