Bănci distruse în Parcul Eminescu: până la urmă, pe unde patrulează polițiștii?

0
363

Marți dimineața, una dintre băncile din Parcul Eminescu a fost găsită dată peste cap și aproape distrusă.

Primăria Municipiului Arad s-a sesizat și a lansat un apel atât către polițiști, cât și pentru cetățenii din municipiu, publicând următorul mesaj pe o rețea de socializare: „ Așa arăta parcul Mihai Eminescu, în această dimineață!Vom sesiza Poliția Locală și Poliția Municipiului Arad, pentru săvârșirea înfracțiunii de distrugere, iar autorii vor fi sancționați, conform legii. Facem un apel la cetățenii Municipiului Arad să sesizeze Poliția Locală, imediat ce văd astfel de fapte, la tel. 0257-939.Numai împreună putem să facem și să menținem un oraș curat!”.

Comentariile nu au întârziat să apară. „Bine că puteți supraveghea tomberoanele, dar niște camere ascunse împotriva vandalilor nu puteți amplasa? Sa supravegheze Retim tomberoanele iar Dvs să vă ocupați de domeniul public”, a scris un cetățean. „Probabil ceva copii. Parcă și noi când eram copii făceam prostii, dar nu eram chiar așa naivi să reproducem orice. Chiar dacă acel ceva era un act de distrugere și ni se părea «cool». Parcă, totuși, aveam conștiință”, a spus un alt arădean.

 „În zonă există o «trupă» de 12 -15 așa-ziși copii. Distrug tot. Beau. Țipă. Sperie trecătorii prin comportamemtul lor. Era doar întrebare de timp, când se va întâmpla așa ceva. Poliția locală nu este prezentă … nimeni nu a făcut nimic… doar să nu vrei nu ai văzut… Așa că domn Primar… plimbări și pe jos nu doar cu mașina, că doar e în spatele instituției !!!!Rușine !”, și-a dat cu părerea un alt urmăritor.

Există mult mai multe comentarii sub pozele prezentate, însă nu le putem reproduce pe toate aici. Cele mai multe critică Primăria și Poliția Locală pentru întârzierea de a veni cu măsuri, precum amplasarea unor camere video, care se pot găsi, până la urmă, la un preț acceptabil.

Ultima întrebare care se pune însă este: dacă așa ceva se poate întâmpla chiar în Centrul orașului, la ce să ne mai așteptăm în alte zone?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.