executariConform site-ului Executări.com, pe raza judeţului Arad vor avea loc în perioada următoare nu mai puţin de 69 de licitaţii, multe dintre ele fiind organizate pentru că arădenii nu au reuşit să-şi achite datoriile la bănci. Situaţia arădenilor este mai bună decât a timişorenilor, unde numărul licitaţiilor se ridică la 206, însă în zonă există şi judeţe, cum ar fi Caraş-Severin, unde se fac mult mai puţine executări silite.
Arădenii cu bani pot acum cumpăra tot felul de bunuri, în special imobile, la preţuri destul de avanta­- joase. Astfel, în satul Aluniş, din comuna Frumuşeni, a fost scoasă la li­citaţie o hală P+1, cu un teren extravilan de 1.176 metri pătraţi, care are un preţ de pornire de 480.000 de lei. La Nădlac se vinde o casă şi un teren intravilan de 1.818 metri pătraţi, cu un preţ de pornire de 97.000 de lei. De asemenea, un spaţiu comercial compus din birouri şi un teren intravilan, de 1.565 metri pătraţi, situat în municipiu, are un preţ de pornire de 784.382 lei.
În ceea ce priveşte apartamentele, unul cu o cameră, situat pe strada Zimbrului,  are un preţ de 69.100 lei, un apartament cu două camere, de pe strada Pelinului, a fost evaluat la 68.598 lei, iar un apartament cu patru camere, de pe Vasile Lucaciu, are un preţ de pornire de 197.636 lei.

Recomandările redacției